Vervoer huren met extra’s

Dat goed vervoer is meer dan alleen een transportmiddel om van A. naar B. te komen bewijst het luxe vervoermiddelen verhuurbedrijf VipBus.nl

Voor grote en kleine groepen

Bussen zijn er in alle maten en soorten te huur, maar .. het zijn niet zomaar het type bussen wat je wellicht verwacht: de bussen (klik hier) van VipBus.nl zijn namelijk hartstikke luxueus! Airco, catering, eigen chauffeur, wifi, beeldschermen, ruimte voor presentaties; je kunt het bijna niet bedenken of de bussen bieden het!

Natuurlijk ga je geen Vipbus huren wanneer je doodnormaal groepsvervoer wilt huren (b.v. van- en naar luchthaven), nee, op het moment dat er een bijzondere gebeurtenis is, dan is een Vipbus ideaal.

Denk bijvoorbeeld aan bruiloften en partijen, zakelijke gelegenheden, of overige jubilea. Op het moment dat gasten van A. naar B. gebracht moeten worden in stijlvolle wagens, dan is het moment daar om de website van Vipbus.nl te bezoeken. Een Vipbus huren -ook op korte termijn- lukt eigenlijk altijd, want het bedrijf biedt een groot scala aan verhuurwagens incl. chauffeurs.

Persoonlijke wensen

Ook voor grootschalige evenementen kun je terecht op de website. Heb je persoonlijke voorkeuren, zoals namebranding, of optionele extra’s tijdens vervoer? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met het ervaren team, zij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden binnen luxe groepsvervoer.