Vergelijk eerst eens een autoverzekering

Maar wat vaak sluiten mensen een autoverzekering af bij een verzekeraar waar zij al diverse andere verzekeringen hebben ondergebracht. Nu is het bezitten van een auto vaak al duur genoeg; op de kwartaalkosten van de wegenbelasting heb je immers geen invloed, maar je kunt wel degelijk iets doen aan de kosten van de autoverzekering.

Vergelijk eens een autoverzekering

Het is nooit te laat om over te stappen naar een andere autoverzekering. U raakt de no-claim niet kwijt; deze wordt gewoon meegenomen naar de nieuwe verzekeraar.

Vooral wanneer er een andere auto wordt gekocht, en u toch al bezig bent met wijzigingen door te geven aan de autoverzekeraar, kunt u eerst eens om u heen kijken of u wel bij de voordeligste/ beste autoverzekeraar klant bent.

Hoe verloopt het aankoop proces van een andere auto

Wanneer klanten van ons occasionbedrijf een andere auto komen uitzoeken en zij de andere auto of zelf verkopen, of aan ons verkopen, ontvangen zij van ons een vrijwaringsbewijs; dit betekent dat men niet meer de wettelijke eigenaar van het motorvoertuig is. De klant ontvangt hierbij een kopie & origineel vrijwaringsbewijs. Het kopie dient te worden opgestuurd naar de huidige autoverzekering. Hierbij geeft u aan of de autoverzekering beëindigd dient te worden, of dat deze dient te worden omgezet naar de nieuwe auto.

Zodra u een nieuwe auto hebt gekocht sluit u direct een nieuwe (gewijzigde) autoverzekering hiervoor af: alvorens u de auto instapt en hierin gaat rijden! Doet u dit niet dan rijdt u onverzekerd!

Zoek dus van te voren uit of u wel de beste verzekering hebt. Dit doet u gratis bij Vergelijk AutoverzekeringenHier ontvangt u onafhankelijk advies in één oogopslag.