Verantwoord uw sloopauto laten recyclen

Een sloopauto moet altijd nog een mooi vergoeding opleveren voor de klant. Dat is een van de uitgangspunten van autosloperij Sloop Service Nederland.

Daarbij is een stuk service naar de klant ook een vanzelfsprekendheid, daarom wordt iedere sloopauto in de omgeving van Amsterdam gratis opgehaald door deze autosloperij. Snelheid van dienst is daarbij ook belangrijk. De klant mag de chauffeur van Sloop Service Nederland al binnen een paar uur op de stoep verwachten. Hierbij zal de klant de afgesproken prijs ontvangen voor de auto en het vrijwaringsbewijs. Maar dan.. wat gebeurt er met de sloopauto?

Milieubewuste autorecycling

Autosloperij Sloop Service Nederland draagt bij aan een groene verwerking van ieder sloop motorvoertuig. Of het nu gaat om een auto, motor of bus bijvoorbeeld; tot wel 95% van het voertuig wordt hergebruikt, of op duurzame wijze tot afval verwerkt. Door de samenwerking met ARN (Auto Recycling Nederland) wordt gegarandeerd iedere auto optimaal hergebruikt. Zo krijgen de banden weer in nieuw leven in de vorm van rubber tegels. Oud ijzer van de auto wordt tot brokken vermaalt, waarna het weer kan worden omgesmolten. Vloeistoffen, zoals motorolie worden bewust afgevoerd.

Wilt u uw auto ook milieubewust laten recyclen en daarnaast een eerlijke vergoeding ontvangen voor de auto? Neem dan contact op met Sloop Service Nederland

Bel hiervoor: 0657 18 27 92