Sloopauto verkoop

Bij onze Duurzame Sloperij bent u aan het juiste adres voor Sloopauto Verkoop. Wij zijn gespecialiseerd in sloopauto verkoop & inkoop. Bij ons kunt u dus zowel uw auto te koop aanbieden als een tweedehands auto kopen, welke nog in goede staat verkeert en APK is gekeurd. Wij bieden een ruim assortiment van tweedehands auto’s aan, onze showroom treft u nabij Amsterdam.

Sloopauto verkoop

Wat kunt u verwachten wanneer u uw auto bij ons te koop aanbiedt?

  • Een RDW vrijwaringsbewijs
  • Wij komen zonder voorrijkosten uw sloopauto ophalen in: Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Amstelveen, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer e.a. plaatsen in de randstad.
  • U ontvangt een hoge vergoeding voor uw auto.
  • Wij kunnen u vrijwel direct telefonisch melden wat uw auto oplevert bij onze autosloperij
  • Binnen enkele uren tot maximaal 24 zullen wij uw sloopauto ophalen. Wij komen ook gewoon aan huis.
  • Een duurzame recycling van uw auto. Wij werken middels de Shredder techniek en in samenwerking met ARN (Auto Recycling Nederland).

Sloopauto inkoop & verkoop

Direct contact met onze Autosloperij?

U neemt telefonisch contact met ons op via: 0657 18 27 92

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag en werken ook in de avonduren. Wilt u ’s avonds de sloopauto laten ophalen door onze sloperij, dan is dit geen enkel probleem; geef dit aan bij onze medewerker en deze zal dit inplannen.

Auto verkoop & inruil mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een tweedehands auto? Neem telefonisch contact met onze Sloperij op, over de mogelijkheden van inruil van uw oude auto voor een occasion uit ons assortiment.

Natuurlijk kunt u 6 dagen per week langs komen om het assortiment te bezichtigen en het maken van een proefrit

APK verlopen?

Wij kopen ook auto’s in waarvan het APK keuringsbewijs is verlopen. Is dit bij uw auto het geval en hebt u geen vertrouwen dat uw auto zonder grote kosten door de APK keuring komt, neem in dat geval gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag welke prijs wij nog bieden voor uw auto.

Voorkomen is beter dan genezen

Wilt u meer weten over de regelgeving rondom de APK, het voorkomen van boetes en de APK Keuringseisen? Bezoek dan deze website om meer informatie over de APK keuring te ontvangen. 

Sloopauto verkopen? Bel direct: 0657 18 27 92