Parkeren Schiphol

Gratis Parkeren? Schiphol heeft de keuze

Het klinkt wellicht wat ongeloofwaardig: parkeren, Schiphol en gratis in een zin. Toch is dit echt mogelijk als u weet waar u moet zoeken. Er zijn een aantal opties die wij van gratisparkerenschiphol.nl voor u op een rijtje hebben gezet:

  • u kunt in de omliggende woonwijken van Schiphol parkeren. Schiphol is zo erg dichtbij
  • ook kunt u er voor kiezen om op de omliggende bedrijventerreinen een plekje te pikken. Er is meestal volop ruimte en het kost niets
  • een derde mogelijkheid is door gebruik te maken van de gratis parkeerplekken bij de stations in de omgeving. U kunt dan ook nog eens goedkoop met het openbaar vervoer naar de terminal van Schiphol afreizen.

Nadelen van gratis parkeren? Schiphol heeft ze helaas wel

Tja, u dient nog wel het een en ander af te wegen als het gaat om het gratis parkeren. Schiphol is een gemeente en er wonen dus mensen om de luchthaven heen. Het kan dus storend zijn als u daar parkeert omdat er zo minder plek is voor de bewoners. Daarnaast staat uw auto voor alle tijd onbewaakt alleen en stil op een plek die u niet in de gaten kunt houden. Ook de autosleutel dient u de hele vakantie bij u te hebben en dat is vervelend als u daar telkens rekening mee dient te houden. Het is daarom verstandiger om tegen een zacht prijsje te parkeren. Schiphol biedt tal van deze mogelijkheden mits u natuurlijk de hulp inschakelt van gratisparkerenschiphol.nl.

Prijs vergelijken

Wilt u meer weten? Dan is het handig om de site te bezoeken. Met behulp van de tool kunt alles aanvinken qua duur, prijscategorie, afstand tot Schiphol en de auto kan gewast worden. U ziet dan weldra een overzicht van aanbieders waar u direct en veilig kunt reserveren en betalen.

Ga naar de website: Parkeren Schiphol

Deze post is geplaatst door Piet Parkeer via IP adres: 82.75.147.122.