Mooie sloopauto dienst Den Haag

Oh oh Den Haag… Wat te doen als je auto er strandt… Afgelopen zomer gingen we met de familie een dagje naar Den Haag. Zo vaak kom je immers niet op strand als je zoals wij bij de Duitse grens woont bij Nijmegen.

Autopech in Den Haag

Daar sta je dan ineens, met een auto die niet meer wil starten. De versnellingsbak naar zijn grootje. En dan? Gelukkig gebeurde het aan het einde van de dag en hebben we nog mooi een dagje strand kunnen meepikken, maar echt blij wordt je er niet van zeg maar.

Dan moet je ineens zomaar een besluit nemen wat je met je auto gaat doen. Laten terug slepen door routemobiel, of naar een garage brengen of naar de sloop? We besloten de meest verstandige optie te kiezen; deze auto was echt rijp voor de sloop nu. Met zijn 16 jaar en kapotte versnellingsbak was de Opel nu echt op. Mijn man zocht via zijn Iphone direct een sloperij uit de buurt. Deze kwamen onze sloopauto meteen ophalen, gaven ons een bedragje voor de auto en brachten ons gelukkig geen kosten in rekening voor het ophalen van onze auto. Eind goed al goed. We zijn door de chauffeur van de sloperij naar Den Haag CS gebracht, hier konden we de trein nemen naar Utrecht, waar we weer overstapten op de trein naar Nijmegen. Dat was wel even een heel ander verloop van de dag dan dat je vooraf kunt vermoeden!