Auto en Schiphol

Als ik de woorden auto en Schiphol in een zin zet krijg ik daar meestal een negatief gevoel bij. Want Schiphol is in de randstad. Het is daar druk. Het is daar hectisch. Conclusie: mijden. Maar soms gaat dat niet. Zoals laatst. We vlogen vanaf Schiphol naar zonnig Zakynthos. Koffers vol bikini’s en zonnebrand moesten mee natuurlijk. In de trein zou dat bijna niet gaan, dus dan maar met de auto.

Maar, waar laat je dat ding als je je huid voedt met vitamine D op zonnig Zakynthos. Lang parkeren bij Schiphol is een uitdaging, zo bleek. Lang en goedkoop parkeren is zowaar nog lastiger. Maar uitdaging is er om te worden aangegaan. Daarom ben ik dapper op zoek gegaan naar de perfecte parkeerplaats.

Gelukkig kreeg ik daar een beetje hulp bij. www.parkerenschipholairport.com kwam als geroepen. Op deze site staan namelijk alle parkeeraanbieders rondom Schiphol netjes op een rij. Bovendien kun je je voorkeuren doorgeven.

Nu rijden wij een mooie nieuwe auto waar we erg zuinig mee zijn. Wij wilden onze auto dan ook overdekt parkeren. Ook daar kon je op parkerenschipholairport.com de parkeeraanbieders op sorteren. Zo hebben we een fijne parkeeraanbieder gevonden waar we voor een voordelig tarief toch de door ons gewenste luxe konden krijgen.

Kortom, wie met een goed gevoel aan zijn vakantie wil beginnen, boekt zijn parkeerplaats via de site die ik hierboven aanbeveel. Echt, het kan een heleboel geld schelen. Kun je lekker een cocktailtje drinken terwijl je huid zich volzuigt met die vitamine D die het zo hard nodig heeft ;).

Feestje te vieren tijdens je vakantie? Ga dan naar de feestbus